Dacă lucrați spre un obiectiv sănătos de pierdere în greutate, este important să planificați cine hrănitoare care să vă ajute să vă simțiți plini și mulțumiți. Din fericire, am găsit o mulțime de rețete delicioase care înregistrează 500 de calorii sau mai puțin pentru a-ți îndeplini obiectivele fără a sacrifica aroma, proteinele, legumele pline de nutrienți și cerealele integrale bogate în fibre.

Veți găsi tot felul de opțiuni gustoase, de la cine cu foi până la supe confortabile și multe care pot fi făcute în mai puțin de 30 de minute. Aceste mese se încadrează într-o varietate de diete, dar am inclus și o serie de rețete de cină vegetariene și vegane care sunt potrivite pentru cei care nu mănâncă carne sau ouă.

Pe lângă faptul că vă ajută să vă atingeți Cina sanatoasa pentru slabit obiectivele de pierdere în greutate, aceste rețete sunt o modalitate excelentă de a obține mai multe legume și proteine ​​slabe în mod regulat. Legumele au o mulțime de nutrienți care vă vor ajuta să rămâneți plini de energie, inclusiv potasiu, vitamina C și fibre. Acest lucru face ca este important să le includeți în toate mesele, mai ales la cină.

Consumul mai multor feluri de mâncare pe bază de plante este una dintre cele mai comune moduri prin care oamenii slăbesc, dar nu credeți că trebuie să sacrificați gustul sau aroma pentru a face acest lucru. De fapt, adăugarea unei varietăți de arome diferite la masă vă poate ajuta de fapt să pierdeți mai mult în greutate, deoarece vă va împiedica să vă plictisiți de mâncare.

Când încercați să slăbiți, este o idee bună să limitați alimentele care sunt bogate în zahăr sau grăsimi saturate. Aceasta înseamnă reducerea consumului de alimente prăjite, cum ar fi nuggets de pui sau cartofi prăjiți, și înlocuirea lor cu versiuni prăjite cu aer care au încă aceeași textură crocantă. În mod similar, veți dori să reduceți consumul de deserturi cu zahăr și să vă bucurați, în schimb, de versiuni mai sănătoase ale preferatelor dvs., cum ar fi acest Cobbler Blueberry Peach, care are aproximativ 7 grame de zahăr per porție, ceea ce este semnificativ mai mic decât multe alte versiuni.

Indiferent de tipul de masă pe care o faceți, este întotdeauna important să includeți cel puțin două porții de legume, proteine și cereale integrale sănătoase. Acest lucru vă va asigura că vă alimentați corpul cu toate vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru a se dezvolta. De asemenea, veți dori să limitați cantitatea de grăsime pe care o consumați și să vă asigurați că majoritatea caloriilor dvs. provin din surse sănătoase.

Aceste cine sănătoase și sățioase vă vor ajuta cu siguranță să vă îndepliniți obiectivele de pierdere în greutate și să vă simțiți grozav în acest proces! Nu uitați să vă combinați mesele cu un pahar de apă, deoarece cercetările arată că acest lucru poate fi util pentru pierderea în greutate.